Laadpalen Laadpalen

Laadpalen

Voor wie met een elektrische wagen rijdt, is een laadpaal een must. Het is immers niet verstandig om de wagenbatterij aan te sluiten op uw standaard stopcontact, omdat die er niet voor gemaakt is om urenlang energie te genereren. Met een laadpaal laadt u sneller , veiliger én kunt u het energieverbruik opvolgen via een app.

Ook voor bedrijven is het een zeer interessante investering om laadpalen te plaatsen voor hun personeel of klanten. Een laadpaal is de voordeligste manier om bij te dragen aan elektrisch rijden, want de investering is relatief laag. Je kunt dus heel laagdrempelig ‘instappen’. Daarnaast zijn er diverse belastingvoordelen. Zo is op het laadpunt de Milieu-investeringsaftrek (MIA) van 36 procent in het eerste jaar van toepassing. Bij een investering van 2.500 euro kun je bijvoorbeeld 900 euro in mindering brengen op de inkomsten van je bedrijf. Ook leuk om te weten: de Kleinschaligheidsinvesteringsaftrek (KIA) van 28 procent is eveneens van toepassing op het laadpunt. Bij een investering van 2.500 euro loopt het voordeel op tot 784 euro. Dit zijn nationaal geregelde subsidies. Vaak zijn er ook nog lokale en regionale subsidies. Daarvoor moet je even zelf informeren bij de gemeente.

OVERIGE DIENSTEN

Domotica

Domotica

Domotica is een echte zegen voor uw huishouden...

Energieopslag

Energieopslag

Reken op ons voor de plaatsing van een opslagthuisbatterij...

Ventilatie

Ventilatie

Dankzij onze expertise geniet u van een betere lucht- en leefomgeving!

Zonnepanelen

Zonnepanelen

Wij installeren uw fotovoltaïsche cellen en werken hierbij alleen met kwaliteitsmerken...

Over Gillian Geernaert

Kwaliteit

Kwaliteit

We werken uitsluitend met kwalitatief hoogwaardige producten die uitvoerig getest worden door de fabrikant en onszelf.

Persoonlijk

Persoonlijk

We gaan steeds voor een persoonlijke aanpak om zo aan de noden van onze klanten te beantwoorden.

Transparantie

Transparantie

Transparantie en open communicatie is voor ons prioritair om u behoefte correct te kunnen inschatten.

Totaalservice

Totaalservice

Al onze aangeboden diensten worden door onszelf uitgevoerd, alle knowhow is dus aanwezig om u professioneel te kunnen helpen.